Nikolaj Kubík

Bakalářská práce

Návrh stratégie pre zvýšenie návštevnoti reštaurácie

Návrh strategie pro zvýšení návštěvnosti restaurace
Anotace:
Účelem této bakalářské práce je vyhotovení návrhu strategie pro restauraci s názvem E-50, díky které by došlo ku zvýšení její návštěvnosti. Prostřednictvím analýz vnějšího a vnitřního prostředí byla vypracována SWOT analýza. Na základě výsledků došlo k navržení několika strategií vhodných pro zlepšení pozice restaurace na trhu.
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to make a strategy proposal for a restaurant named E-50, which would help to increase the number of guests. SWOT analysis was drafted through the analysis of external and internal environment. For marketing research, a questionnaire survey was applied and ABC analysis had been provided. Based on the results, several strategy proposals suitable for improving restaurant …více
Abstract:
Účelom tejto bakalárskej práce je vyhotovenie návrhu stratégie pre reštauráciu s názvom E-50, vďaka ktorej by došlo ku zvýšeniu jej návštevnosti. Prostredníctvom analýz vonkajšieho a vnútorného prostredia bola vypracovaná SWOT analýza. Z marketingového výskumu bolo použité dotazníkové šetrenie a použitá bola tiež ABC analýza. Na základe výsledkov došlo k navrhnutiu niekoľkých stratégií vhodných pre …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Monika Vencourová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu