Karolína Nováková

Bakalářská práce

Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.

Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Rizikové látkové složky v ovoci a zelenině a ve výrobcích z nich byla vypracována v letech 2016 až 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Rizikové látky jsou rozdělené na rizikové přírodní látky, které se v ovoci a zelenině vyskytují přirozeně, dále na kontaminanty, rezidua pesticidů a aditiva. Tyto …více
Abstract:
The bachelor thesis on the subject Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them was elaborated between years 2016 and 2018 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Hazardous substances are broken down into hazardous natural substances that naturally occur in fruits and vegetables, next …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Baránek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta