Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich. – Karolína Nováková
Karolína Nováková
Bakalářská práce
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Rizikové látkové složky v ovoci a zelenině a ve výrobcích z nich byla vypracována v letech 2016 až 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Rizikové látky jsou rozdělené na rizikové přírodní látky, které se v ovoci a zelenině vyskytují přirozeně, dále na kontaminanty, rezidua pesticidů a aditiva. Tyto …víceAbstract:
The bachelor thesis on the subject Hazardous Substances in Fruit and Vegetables and Products from them was elaborated between years 2016 and 2018 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Hazardous substances are broken down into hazardous natural substances that naturally occur in fruits and vegetables, next …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Baránek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
Lukáš Milisderfer -
Rezidua pesticidů a jejich metabolity v produktech ze zeleniny
Eliška Havlanová -
Rezidua pesticidů v orientálních bylinných směsích
Mai Phuong Dao -
Pesticide residues in selected vegetables
Aneta Zemánková -
Rezidua pesticidů – markery nelegálních praktik při produkci biopotravin
Diana Molnárová -
Rezidua pesticidů – markery autenticity potravin
Petra Šimicová -
Rezidua pesticidů v hroznech révy vinné
Aneta Eisová -
Integrated generic methods for determination of mycotoxins, plant toxins, and pesticide residues; development and application for analysis of food and feed
Zbyněk Džuman