Dominik Frejvolt

Bachelor's thesis

A Business Plan for a Gastronomic Facility

A Business Plan for a Gastronomic Facility
Abstract:
The purpose of this Bachelor thesis is to produce a business plan for Jedlíkovo restaurant. The restaurant uses an unusual concept when a customer pays once and eats an unlimited amount of food. The theoretical part describes legal forms of companies in the Czech Republic and the structure of a business plan. The structure of a business plan from the theoretical part is also used in the practical part …more
Abstract:
Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jiří Dokulil

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Frejvolt, Dominik. A Business Plan for a Gastronomic Facility. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta humanitních studií
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Humanities

Bachelor programme / field:
Philology / English for Business Administration