Ing. Filip BEZDĚK

Master's thesis

Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu

The Project of Developing Strategy for Healthy Nutrition Restaurant
Abstract:
Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci v restauraci pro zdraví - Prašád s ohledem na její potenciální rozvoj a na základě provedené analýzy vytvořit projekt strategie rozvoje, která by zajistila růst tržního podílu restaurace na českém, popřípadě slovenském trhu prostřednictvím vhodné kooperace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se …more
Abstract:
The main aim of this Master´s thesis is to analyze current situation in restaurant for healthy nutrition {--} Prašád. This analysis is oriented on potential development of company Prašád. On the basis of implementation analyses is necessary to make project of development strategy which ensure increase of market share of company Prašád on Czech or Slovak market by means of appropriate cooperation. Master …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2010
Identifier: 14739

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2010
  • Supervisor: doc. Ing. Miloslava Chovancová, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BEZDĚK, Filip. Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe