Anna Venikova

Bakalářská práce

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)

Chocolate and its appropriate combinations to drinks in restaurants (her offer and popularity in selected catering equipment)
Anotace:
Abstrakt VENIKOVA, Anna. Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízeních). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 78 strany. Bakalářská práce je věnována zajímavému a nevšednímu tématu – využití čokolády v gastronomii, s hlubší analýzou horkých a studených nápojů. Práce obsahuje primární a sekundární analýzu, zejména …více
Abstract:
Abstract Bachelor‘s thesis is devoted to interesting and uncommon topic - the use of chocolate in gastronomy, with a deeper analysis of hot and cold drinks. The work includes primary and secondary analysis, especially tasting of selected alcoholic and non-alcoholic beverages, analysis of the offer of chocolate drinks in the Czech bars and restaurants. The work also deals with the history of cocoa, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
  • Vedoucí: Ing. Jan Egner
  • Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze