Anna Venikova

Bachelor's thesis

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)

Chocolate and its appropriate combinations to drinks in restaurants (her offer and popularity in selected catering equipment)
Abstract:
Abstrakt VENIKOVA, Anna. Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízeních). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 78 strany. Bakalářská práce je věnována zajímavému a nevšednímu tématu – využití čokolády v gastronomii, s hlubší analýzou horkých a studených nápojů. Práce obsahuje primární a sekundární analýzu, zejména …more
Abstract:
Abstract Bachelor‘s thesis is devoted to interesting and uncommon topic - the use of chocolate in gastronomy, with a deeper analysis of hot and cold drinks. The work includes primary and secondary analysis, especially tasting of selected alcoholic and non-alcoholic beverages, analysis of the offer of chocolate drinks in the Czech bars and restaurants. The work also deals with the history of cocoa, …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 12. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Jan Egner
  • Reader: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze