Bc. Kristýna Horváthová

Diplomová práce

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa

The effect of extended ageing on organoleptic characteristics of beef
Anotace:
Jedním ze základních produktů živočišné výroby je maso. V našem jídelníčku mázásadní význam a pro náš organismus je velice důležitým zdrojem celé řady plnohodnotnýchlátek. V uplynulých letech byl u konzumace hovězího masa zaznamenán nižší pokles spotřeby,čím dál více vstupuje do rozhodování o výběru konkrétního druhu masa konzumenty jehokvalita. Vzhledem k současným požadavkům na kvalitní parametry …více
Abstract:
The meat in general is one of the basic products of animal production. It is veryimportant source of a number of full-value substances for human body and an essential in ourdiet as well. In previous years, there has been a lower decline in consumption of beef, and itsquality is becoming more and more important in consumers' decisions about the choice ofa specific type of meat. Given the current requirements …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 7. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3rbsnm 3rbsnm/2
23. 7. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
23. 7. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.