Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa – Bc. Kristýna Horváthová
Bc. Kristýna Horváthová
Master's thesis
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
The effect of extended ageing on organoleptic characteristics of beef
Abstract:
Jedním ze základních produktů živočišné výroby je maso. V našem jídelníčku mázásadní význam a pro náš organismus je velice důležitým zdrojem celé řady plnohodnotnýchlátek. V uplynulých letech byl u konzumace hovězího masa zaznamenán nižší pokles spotřeby,čím dál více vstupuje do rozhodování o výběru konkrétního druhu masa konzumenty jehokvalita. Vzhledem k současným požadavkům na kvalitní parametry …moreAbstract:
The meat in general is one of the basic products of animal production. It is veryimportant source of a number of full-value substances for human body and an essential in ourdiet as well. In previous years, there has been a lower decline in consumption of beef, and itsquality is becoming more and more important in consumers' decisions about the choice ofa specific type of meat. Given the current requirements …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 7. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HORVÁTHOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Available from: https://theses.cz/id/3rbsnm/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Theses on a related topic
-
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Veronika Smetanová -
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
František Štefunko -
Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Alice Čalová -
Vliv recyklace prášku na povrchové a vybrané technologické vlastnosti oceli M300 vyrobené metodou SLM
Michal Kresta -
Vliv mastitid na složení, kvalitu, bezpečnost a technologické vlastnosti mléka
Vladimír Gajdůšek -
Studium vlivu prodlevy na kalící teplotě na strukturu a technologické vlastnosti Al-Si vrstev deponovaných na 22MnB5 ocelích
Adam Hofman -
Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
Jakub Martinek -
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
Alena Doležalová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights