Bc. Kristýna Horváthová

Master's thesis

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa

The effect of extended ageing on organoleptic characteristics of beef
Abstract:
Jedním ze základních produktů živočišné výroby je maso. V našem jídelníčku mázásadní význam a pro náš organismus je velice důležitým zdrojem celé řady plnohodnotnýchlátek. V uplynulých letech byl u konzumace hovězího masa zaznamenán nižší pokles spotřeby,čím dál více vstupuje do rozhodování o výběru konkrétního druhu masa konzumenty jehokvalita. Vzhledem k současným požadavkům na kvalitní parametry …more
Abstract:
The meat in general is one of the basic products of animal production. It is veryimportant source of a number of full-value substances for human body and an essential in ourdiet as well. In previous years, there has been a lower decline in consumption of beef, and itsquality is becoming more and more important in consumers' decisions about the choice ofa specific type of meat. Given the current requirements …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 7. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 3rbsnm 3rbsnm/2
23/7/2020
Folders
Files
Mach, J.
23/7/2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.