Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa – Bc. Kristýna Horváthová
Bc. Kristýna Horváthová
Diplomová práce
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
The effect of extended ageing on organoleptic characteristics of beef
Anotace:
Jedním ze základních produktů živočišné výroby je maso. V našem jídelníčku mázásadní význam a pro náš organismus je velice důležitým zdrojem celé řady plnohodnotnýchlátek. V uplynulých letech byl u konzumace hovězího masa zaznamenán nižší pokles spotřeby,čím dál více vstupuje do rozhodování o výběru konkrétního druhu masa konzumenty jehokvalita. Vzhledem k současným požadavkům na kvalitní parametry …víceAbstract:
The meat in general is one of the basic products of animal production. It is veryimportant source of a number of full-value substances for human body and an essential in ourdiet as well. In previous years, there has been a lower decline in consumption of beef, and itsquality is becoming more and more important in consumers' decisions about the choice ofa specific type of meat. Given the current requirements …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORVÁTHOVÁ, Kristýna. \textit{Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/3rbsnm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Veronika Smetanová -
Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Alice Čalová -
Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
František Štefunko -
Vliv recyklace prášku na povrchové a vybrané technologické vlastnosti oceli M300 vyrobené metodou SLM
Michal Kresta -
Vliv mastitid na složení, kvalitu, bezpečnost a technologické vlastnosti mléka
Vladimír Gajdůšek -
Studium vlivu prodlevy na kalící teplotě na strukturu a technologické vlastnosti Al-Si vrstev deponovaných na 22MnB5 ocelích
Adam Hofman -
Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
Jakub Martinek -
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
Lada Lukšíčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva