Živočišná výroba v podmínkách českého účetnictví – Miroslava Čermáková
Miroslava Čermáková
Bakalářská práce
Živočišná výroba v podmínkách českého účetnictví
Živočišná výroba v podmínkách českého účetnictví
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je problematika oceňování a účtování v živočišné výrobě v podmínkách českého účetnictví. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zahrnuje specifika zemědělské výroby, informace o členění biologických aktiv, metody a postupy oceňování a účtování o zvířatech. Druhá část se zaměřuje na praktickou stránku věci. Rozebírá principy, metody a i případné …víceAbstract:
Předmětem této bakalářské práce je problematika oceňování a účtování v živočišné výrobě v podmínkách českého účetnictví. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zahrnuje specifika zemědělské výroby, informace o členění biologických aktiv, metody a postupy oceňování a účtování o zvířatech. Druhá část se zaměřuje na praktickou stránku věci. Rozebírá principy, metody a i případné …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/29640
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 1. 2012
- Vedoucí: Dana Dvořáková
- Oponent: Michal Svoboda
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/29640
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Živočišná výroba dle českých účetních standardů
Kateřina Pospíšilová