Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu – Bc. Petra VAROUSOVÁ
Bc. Petra VAROUSOVÁ
Master's thesis
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Concentrated dairy products and their application in food and feed industry
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo posoudit využití a preference zahuštěných a sušených mléčných výrobků. Pro tento účel byly vytvořeny dva dotazníky. Dotazníkového šetření zaměřeného na využití a preference potravinářských produktů se zúčastnilo 172 respondentů (spotřebitelů) různých věkových kategorií (muži 21 %; ženy 79 %), průzkumu zaměřeného na produkty krmivářského průmyslu 87 respondentů (chova-telů …viacAbstract:
The aim of the thesis was to evaluate the use and preferences concentrated and dried milk products. A questionnaire survey focused on the use and preferences of food products was attended by 172 respondents (consumers) of various ages (men 21%; women 79%), a survey focused on feed products by 87 respondents (farmers). The first survey showed that sweetened concentrated dairy products prefer younger …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAROUSOVÁ, Petra. \textit{Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/3rpzfn/.
Jak správně citovat práci
VAROUSOVÁ, Petra. Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Animal husbandry / Animal husbandry
Práce na příbuzné téma
-
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Iveta Rosová -
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
Denisa Staňková -
Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
Hedvika BÁRTOVÁ -
Chování spotřebitele na trhu s mléčnými výrobky ve vztahu k privátním značkám
Tomáš Šťastný -
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
Tereza COUFALOVÁ -
Nákupní preference spotřebitelů v době koronaviru
Natálie Nodesová -
Vliv globalizované produkce potravin na chuťové preference spotřebitele
Martin Kulich -
Preference spotřebitelů při výběru banky
Tereza Slaná
Názov
Vložil
Vložené
Práva