Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy – Barbora ŠINDLEROVÁ
Barbora ŠINDLEROVÁ
Bakalářská práce
Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy
The Position of Cocoa in the Times of Ancient Civilizations and its Use Nowadays
Abstract:
The goal of this thesis is to introduce cacao from all possible views. It is not only a food, but also a product with a long history and a wide range of possible uses which differs according to each era since years before Columbus until today, and according to different parts of the world. In the theoretical part of this work, the cocoa tree will be introduced from a botanical point of view. It will …víceAbstract:
Cílem této práce je představit kakao ze všech možných úhlů pohledu. Nejedná se pouze o potravinu, ale o produkt s dlouhou historií a s rozsáhlými možnostmi využití, lišícími se podle různých období od dob před Kolombem až dodnes, dále pak podle výskytu v různých částech světa. V první, teoretické části práce, si přestavíme kakaovník z botanického hlediska. Budeme se věnovat jeho pěstování a krátce …více
Jazyk práce: španělština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: dr hab. Maksymilian Drozdowicz
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠINDLEROVÁ, Barbora. Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy. Ostrava, 2018. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Španělština ve sféře podnikání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.