Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy – Barbora ŠINDLEROVÁ
Barbora ŠINDLEROVÁ
Bachelor's thesis
Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy
The Position of Cocoa in the Times of Ancient Civilizations and its Use Nowadays
Abstract:
The goal of this thesis is to introduce cacao from all possible views. It is not only a food, but also a product with a long history and a wide range of possible uses which differs according to each era since years before Columbus until today, and according to different parts of the world. In the theoretical part of this work, the cocoa tree will be introduced from a botanical point of view. It will …moreAbstract:
Cílem této práce je představit kakao ze všech možných úhlů pohledu. Nejedná se pouze o potravinu, ale o produkt s dlouhou historií a s rozsáhlými možnostmi využití, lišícími se podle různých období od dob před Kolombem až dodnes, dále pak podle výskytu v různých částech světa. V první, teoretické části práce, si přestavíme kakaovník z botanického hlediska. Budeme se věnovat jeho pěstování a krátce …more
Language used: Spanish
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: dr hab. Maksymilian Drozdowicz
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠINDLEROVÁ, Barbora. Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy. Ostrava, 2018. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Spanish for Business
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.