Barbora ŠINDLEROVÁ

Bakalářská práce

Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy

The Position of Cocoa in the Times of Ancient Civilizations and its Use Nowadays
Abstract:
The goal of this thesis is to introduce cacao from all possible views. It is not only a food, but also a product with a long history and a wide range of possible uses which differs according to each era since years before Columbus until today, and according to different parts of the world. In the theoretical part of this work, the cocoa tree will be introduced from a botanical point of view. It will …více
Abstract:
Cílem této práce je představit kakao ze všech možných úhlů pohledu. Nejedná se pouze o potravinu, ale o produkt s dlouhou historií a s rozsáhlými možnostmi využití, lišícími se podle různých období od dob před Kolombem až dodnes, dále pak podle výskytu v různých částech světa. V první, teoretické části práce, si přestavíme kakaovník z botanického hlediska. Budeme se věnovat jeho pěstování a krátce …více
 
 
Jazyk práce: španělština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: dr hab. Maksymilian Drozdowicz

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠINDLEROVÁ, Barbora. Cacao en los tiempos precolombinos y su uso hoy. Ostrava, 2018. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Španělština ve sféře podnikání

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.