Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry – Damla Avci, B.Sc.
Damla Avci, B.Sc.
Master's thesis
Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry
Vývoj technologie pro krystalizaci a sprejové sušení sacharidů a solí v potravinářském průmyslu
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
AVCI, Damla. \textit{Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/3spuyd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Food Science
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.