Komparace kvalitativních parametrů bio a konvenčních produktů z ovoce a zeleniny – Zuzana Pavelčíková
Zuzana Pavelčíková
Bakalářská práce
Komparace kvalitativních parametrů bio a konvenčních produktů z ovoce a zeleniny
Comparison of quality parameters of organic and conventional fruit and vegetable products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVELČÍKOVÁ, Zuzana. \textit{Komparace kvalitativních parametrů bio a konvenčních produktů z ovoce a zeleniny}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/3th13t/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.