Ing. Bc. Eva Jurková

Master's thesis

Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

COMPARISON of COMPOSITION and UTILIZATION RATIO of MEAT of PHEASANTS and HENS in THE WILD and AVIARY BREEDING
Abstract:
Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.
Abstract:
The thesis deals with free-range and aviary breeding of pheasant and pheasant hen meat. The aim of this work is to compare the composition and yields of free-range and aviary breeding pheasant game birds.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2014
Accessible from:: 2. 5. 2014

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Jurková, Eva. Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production

Theses on a related topic