Bc. Andrea Hrušková

Master's thesis

Deutschland á la carte

Germany á la carte
Abstract:
The thesis "Germany á la carte" introduces the traditional german cuisine as well as the distinct customs in each german state. The thesis shows how the german cuisine has changed over time. As such, the german cuisine is introduced as an interesting part of the German-speaking countries.
Abstract:
Diplomová práce "Deutschland á la carte" popisuje tradiční německé pokrmy a různé jídelní zvyklosti a rituály v jednotlivých spolkových zemích Německa. Práce dále ukazuje, jak se měnila německá gastronomie v průběhu času. Německá kuchyně je zde představena jako důležitá a zajímavá součást reálií německy mluvících zemí.
 
 
Language used: German
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2008

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2008
  • Supervisor: PhDr. Richard Rothenhagen

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Primary and Lower Secondary Schools / Lower Secondary and Language School Teacher Training in German Language

Theses on a related topic