Moderní trendy v technologii výroby piva – Iveta Daňková
Iveta Daňková
Bakalářská práce
Moderní trendy v technologii výroby piva
Modern trends in beer brewing technology
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o moderních trendech ve výrobě piva. Cílem bylo vytvořit literární rešerši aplikace možných netradičních mikroorganismů, popsat výrobu bezlepkového piva pro jedince trpící celiakií a výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických piv pomocí biologických a fyzikálních metod. Dále byla práce zaměřena na popsání nově objevených látek k čiření piva a možné zpracování odpadních …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with modern trends in beer production. The aim of the thesis was to create a literature research for the application of possible non-traditional microorganisms, to describe the production of gluten-free beer for individuals suffering celiac disease and the production of non-alcoholic and low-alcoholic beers using biological and physical methods. Furthermore, the work focuses …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Daňková, Iveta. Moderní trendy v technologii výroby piva. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
Tomáš Vaško