Iveta Daňková

Bachelor's thesis

Moderní trendy v technologii výroby piva

Modern trends in beer brewing technology
Anotácia:
Tato bakalářská práce pojednává o moderních trendech ve výrobě piva. Cílem bylo vytvořit literární rešerši aplikace možných netradičních mikroorganismů, popsat výrobu bezlepkového piva pro jedince trpící celiakií a výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických piv pomocí biologických a fyzikálních metod. Dále byla práce zaměřena na popsání nově objevených látek k čiření piva a možné zpracování odpadních …viac
Abstract:
This bachelor thesis deals with modern trends in beer production. The aim of the thesis was to create a literature research for the application of possible non-traditional microorganisms, to describe the production of gluten-free beer for individuals suffering celiac disease and the production of non-alcoholic and low-alcoholic beers using biological and physical methods. Furthermore, the work focuses …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Daňková, Iveta. Moderní trendy v technologii výroby piva. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.