Vliv technologie výroby na stravitelnost základních živin v kompletních krmivech pro psy – Bc. Tereza Brunclíková
Bc. Tereza Brunclíková
Master's thesis
Vliv technologie výroby na stravitelnost základních živin v kompletních krmivech pro psy
The effect of technological process on nutrient digestibility in complete dog feed
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem technologie výroby na stravitelnost základních živin v kompletních krmivech pro psy.Teoretická část práce je zpracována ve formě literární rešerše na téma stravitelnost živin, metody jejího stanovení a vliv technologie na stravitelnost. Teoretický přehled rovněž podává informace o obou technologických postupech výroby kompletních krmných směsí, které byly předmětem …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the influence of production technology on digestibility of essential nutrients in complete feeds for dogs.The theoretical part of the thesis is elaborated in the form of a literary research on nutrient digestibility, methods of its determination and the influence of production technology on digestibility. The theoretical overview also provides information on both technological …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. MVDr. Eva Skřivanová, Ph.D.
- Reader: Tomáš Taubner, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BRUNCLÍKOVÁ, Tereza. \textit{Vliv technologie výroby na stravitelnost základních živin v kompletních krmivech pro psy}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Available from: https://theses.cz/id/3v7hb6/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Theses on a related topic
-
Vliv mazání při lisování za studena na konkrétní výrobky
Ladislav Šustr -
Studium za studena lisovaných rostlinných olejů za účelem autentikace
Kristýna Šteflová -
Stabilizace a lisování konopných a dýňových semen za studena
Eliška Bečvářová -
Navařování nástrojů pro lisování za studena metodou PTA
Martin Hoffmann -
Výzkum simulačních technik určených k navrhování za studena lisovaných komponentů s ohledem na jejich únavovou životnost
Jaromír KAŠPAR -
Získávání minoritních rostlinných olejů lisováním za studena
Tereza Kremličková -
Výroba panenských olejů a vlákniny lisováním za studena
Sabina Pušková -
Výzkum vlivu vstupních parametrů na kvalitu výlisků tvářených za studena.
Jan SVIANTEK
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights