Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. – Veronika PECHTOROVÁ
Veronika PECHTOROVÁ
Bachelor's thesis
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production.
Anotácia:
Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého.Abstract:
The aim of this work is the introduction to beer production , individual production stages and issues of alcohol and carbon dioxide in beer. The description of the stages of production, and the types of factors affecting fermentation alcohol and carbon dioxide.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2012
Zverejniť od: 13. 8. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHTOROVÁ, Veronika. \textit{Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/3vjec8/.
Jak správně citovat práci
PECHTOROVÁ, Veronika. Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.