Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy – Martin POPELKA
Martin POPELKA
Bakalářská práce
Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá funkčností "Produktové a jídelnové mapy Jihočeského kraje" (http://www.produktova-mapa.cz/) jakožto prostředku ke zkrácení distribučních cest v regionu a vytvoření dodavatelsko odběratelských vztahů mezi zemědělskými prvovýrobci a zpracovateli. Cílem je větší uplatnění regionální produkce základních potravin. Otevřený trh v posledních desetiletích umožnil významné rozšíření …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with the functionality of the "Product and Dining Maps of the South Bohemian Region" (http://www.produktova-mapa.cz/) as a means to shorten distribution channels in the region and create supplier-customer relationships between agricultural primary producers and processors. The aim is to make greater use of regional basic food production. The open market in recent decades …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POPELKA, Martin. Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
Práce na příbuzné téma
-
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Soubor map Jihočeského kraje ze sčítání lidu 2001 (ekonomická struktura obyvatelstva)
Barbora DUBSKÁ -
Mapy predikce rizik klíšťaty přenášených patogenů Jihočeského kraje
Ondřej Masař -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Srovnání struktury a nabídky regionální produkce a biopotravin v regionu jižních Čech a krajském městě
Jan MARTAN -
Srovnání produkce a kvality píce travních porostů po obnově komerční a regionální směsí osiv v Bílých Karpatech
Petra Nespěšná -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva