Pivo jako český fenomén a součást výuky v gastronomických oborech – Adam HRUŠKA
Adam HRUŠKA
Bakalářská práce
Pivo jako český fenomén a součást výuky v gastronomických oborech
Beer as a Czech Phenomenon and Part of Education in Gasatronomic Fields
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce, která bude zkoumána na Albrechtově střední škole v Českém Těšíně, je "Pivo jako český fenomén a součást výuky v gastronomických oborech". Cílem bakalářské práce je zvýšení efektivity učení pomocí vytvořeného učebního materiálu se zaměřením na pivo. Efektivita použití zpracovaného výukového materiálu bude ověřována pomocí didaktického testu. Bude provedeno vyhodnocení testu …víceAbstract:
The topic of my bachelor thesis is "Beer as a Czech phenomenon and a part of teaching in gastronomic fields" researched at Albrecht High School in Český Těšín. The aim of the bachelor thesis is to increase the effectiveness of learning through the created teaching material with a focus on beer. The effectiveness of the use of the processed teaching material will be verified by means of a didactic test …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRUŠKA, Adam. Pivo jako český fenomén a součást výuky v gastronomických oborech. Ostrava, 2022. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání