Gabriela HOLOMUCKÁ

Bachelor's thesis

Výroba margarinů, novinky ve výrobních technologiích

Production of margarine, innovations in production technologies
Abstract:
Bakalářská práce vysvětluje obecné pojmy o tucích, jež by měly tvořit přibližně třetinu z celkového příjmu energie. Konkrétně dvě třetiny těchto tuků by měly být rostlinného původu. Práce se zaměřuje na jejich význam ve výživě člověka. Rozebírá téma od doby první výroby rostlinných tuků do současné podoby. Podává ucelený přehled o technologii výroby rostlinných tuků. Zaobírá se zejména výrobou margarínu …more
Abstract:
Baccalaureate study explains general terms about fats, which should create approximately one third of total energy income in human corp. Concretely, two thirds of these fats should be from vegetable sources. The study focuses to human nourishment significance. Moreover, the study covers the time period from first attempt of an artificial fat invention until nowadays. It delivers a compact view about …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 7691

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HOLOMUCKÁ, Gabriela. Výroba margarinů, novinky ve výrobních technologiích. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies