Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19 – Martina Perutková
Martina Perutková
Bachelor's thesis
Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19
Remuneration of employees in the field of gastronomy: comparison of the period before and during the Covid-19 pandemic
Abstract:
Tato bakalářská práce hodnotí situaci v oblasti odměňování zaměstnanců v gastronomii a poukazuje na dopady, které pandemie Covid-19 na tuto oblast měla a stále má. Teoretická část se zabývá odměňováním a bližší specifikací jeho základních charakteristik a mzdy, jako jednoho z odměňovacích nástrojů . Dále definuje obor gastronomie a jeho význam, historii a současnost. Posledním z pilířů teoretické části …moreAbstract:
This bachelor's thesis evaluates the situation in the field of remuneration of employees in gastronomy and points out the impacts that the Covid-19 pandemic has had and still has in this area. The theoretical part deals with remuneration and a more detailed specification of its basic characteristics and wages, as one of the remuneration tools. It also defines the field of gastronomy and its importance …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 7. 2020
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/82560
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2021
- Supervisor: Zuzana Křečková Kroupová
- Reader: Zuzana Kvítková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PERUTKOVÁ, Martina. \textit{Odměňování zaměstnanců v~oboru gastronomie v~ČR: komparace období před a~během pandemie Covid-19}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Economics, Prague. 2020. Available from: https://theses.cz/id/3wvjep/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/82560
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu
Theses on a related topic
-
Odměňování a motivace zaměstnanců jako nástroj řízení v oblasti hotelnictví a gastronomie
Blanka Rebcová -
Odměňování zaměstnanců
Monika Janečková -
Mzda a priemerný zárobok
Anton Palierik -
Economists and Minimum Wage Laws
Tomáš Jirásek -
East and West Germany after the Unification: The Wage Gap Analysis
Jaroslav Groero -
Minimum wage as the determinant of productivity in EU countries
Jana Kopecká