Martina Perutková

Bachelor's thesis

Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19

Remuneration of employees in the field of gastronomy: comparison of the period before and during the Covid-19 pandemic
Abstract:
Tato bakalářská práce hodnotí situaci v oblasti odměňování zaměstnanců v gastronomii a poukazuje na dopady, které pandemie Covid-19 na tuto oblast měla a stále má. Teoretická část se zabývá odměňováním a bližší specifikací jeho základních charakteristik a mzdy, jako jednoho z odměňovacích nástrojů . Dále definuje obor gastronomie a jeho význam, historii a současnost. Posledním z pilířů teoretické části …more
Abstract:
This bachelor's thesis evaluates the situation in the field of remuneration of employees in gastronomy and points out the impacts that the Covid-19 pandemic has had and still has in this area. The theoretical part deals with remuneration and a more detailed specification of its basic characteristics and wages, as one of the remuneration tools. It also defines the field of gastronomy and its importance …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 7. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2021
  • Supervisor: Zuzana Křečková Kroupová
  • Reader: Zuzana Kvítková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82560

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu