Martina Perutková

Bakalářská práce

Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19

Remuneration of employees in the field of gastronomy: comparison of the period before and during the Covid-19 pandemic
Anotace:
Tato bakalářská práce hodnotí situaci v oblasti odměňování zaměstnanců v gastronomii a poukazuje na dopady, které pandemie Covid-19 na tuto oblast měla a stále má. Teoretická část se zabývá odměňováním a bližší specifikací jeho základních charakteristik a mzdy, jako jednoho z odměňovacích nástrojů . Dále definuje obor gastronomie a jeho význam, historii a současnost. Posledním z pilířů teoretické části …více
Abstract:
This bachelor's thesis evaluates the situation in the field of remuneration of employees in gastronomy and points out the impacts that the Covid-19 pandemic has had and still has in this area. The theoretical part deals with remuneration and a more detailed specification of its basic characteristics and wages, as one of the remuneration tools. It also defines the field of gastronomy and its importance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
  • Vedoucí: Zuzana Křečková Kroupová
  • Oponent: Zuzana Kvítková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82560

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu