FAJTL, Zbyněk. \textit{Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy}. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2019. Available from: https://theses.cz/id/3xzi2c/.
FAJTL, Zbyněk. <i>Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy</i>. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2019. Available from: https://theses.cz/id/3xzi2c/.
FAJTL, Zbyněk. Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2019. Available from: https://theses.cz/id/3xzi2c/.
@MastersThesis{Fajtl2019thesis,
AUTHOR = "Fajtl, Zbyněk",
TITLE = "Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy [online]",
YEAR = "2019 [cit. 2024-10-17]",
TYPE = "Master's thesis",
SCHOOL = "Brno University of TechnologyBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/3xzi2c/",
}
@MastersThesis{Fajtl2019thesis,
AUTHOR = {Fajtl, Zbyněk},
TITLE = {Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy},
YEAR = {2019},
TYPE = {Master's thesis},
INSTITUTION = {Brno University of Technology},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/3xzi2c/},
URL_DATE = {2024-10-17},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Fajtl
| jméno = Zbyněk
| instituce = Brno University of Technology
| titul = Studium složení jogurtu v procesu jeho přípravy
| url = https://theses.cz/id/3xzi2c/
| typ práce = Master's thesis
| vedoucí =
| rok = 2019
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-17
| poznámka =
| jazyk =
}}