Marek Strečanský

Bakalářská práce

Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu

Anotace:
Táto bakalárska práca je zameraná na problematiku tepelná úprava potravín a jej vplyv na nutričnú hodnotu. Rozdelená je na tri časti – teoretickú, analytickú a návrhovú. Prvá časť je zameraná na technologické úpravy potravín, zmeny, ktoré nastanú po nutričnej stránke počas predbežných úprav pokrmov a ozrejmenie kladov a záporov rôznych kulinárskych úprav. Druhá časť je orientovaná na prieskum využívania …více
Abstract:
This bachelor´s work is focused on thermal processing of food and its impact on the nutritional value. It´s devided on three parts – theoretic, analytic and suggestion part. The first part is focused on technological processing of food, changes in nutritional value which are connected with it and explained pros and cons of different culinary treatments. The second part si focused on survey based on …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/3yofcb/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

Práce na příbuzné téma

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.