Annemarie Svozilová

Bakalářská práce

Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách

Biosensors for detection of foodborne pathogen
Anotace:
Hlavní náplní této práce je shrnutí dostupných informací o možnostech detekce vybraných bakterií pomocí biosenzorů, které se jeví jako slibný nástroj pro včasnou detekci nežádoucích mikrobů. V první části jsou stručně zmíněni nejčastější původci kontaminace potravin. Hlavní část je pak zaměřena na popis základních vlastností a součástí biosenzorů, a dále jsou zmíněny konkrétní příklady biosenzorů, …více
Abstract:
The main task of this thesis is to summarize available informations about detection of selected bacterias by biosensors which are promising tool for early detection of undesirable microbes. In the first part there are briefly mentioned most common food contamination agents.The main part is focused on the description of basic properties and components of biosensors. And further there are concrete examples …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: RNDr. Lucie Korecká, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Svozilová, Annemarie. Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách . Pardubice, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická