Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů – Veronika Paťhová
Veronika Paťhová
Bachelor's thesis
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
The influence of storage techniques on hazelnut nutritional value
Anotácia:
Úkolem předkládané bakalářské práce bylo vyhodnocení různých metod skladování na nutriční a kvalitativní parametry lískových ořechů a dále založení dlouhodobého skladovacího pokusu s provedením srovnávacích analýz.Formou rešerše zde jsou shrnuty informace o původu lísky obecné (Corylus avellana), jejím výskytu a využití ořechů jak v potravinářství a průmyslu, tak v léčitelství. Lískové ořechy mají …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to evaluate the influence of different storage methods on the nutritional and qualitative parameters of hazelnuts and further an establishment of a long-term storage experiment including comparative analysis.In the form of research, the information about origin of hazelnut (Corylus avellana), its occurrence and the use of hazelnut in the food industry and natural …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAŤHOVÁ, Veronika. \textit{Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/3zwvck/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva