Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů – Veronika Paťhová
Veronika Paťhová
Bakalářská práce
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
The influence of storage techniques on hazelnut nutritional value
Anotace:
Úkolem předkládané bakalářské práce bylo vyhodnocení různých metod skladování na nutriční a kvalitativní parametry lískových ořechů a dále založení dlouhodobého skladovacího pokusu s provedením srovnávacích analýz.Formou rešerše zde jsou shrnuty informace o původu lísky obecné (Corylus avellana), jejím výskytu a využití ořechů jak v potravinářství a průmyslu, tak v léčitelství. Lískové ořechy mají …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to evaluate the influence of different storage methods on the nutritional and qualitative parameters of hazelnuts and further an establishment of a long-term storage experiment including comparative analysis.In the form of research, the information about origin of hazelnut (Corylus avellana), its occurrence and the use of hazelnut in the food industry and natural …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAŤHOVÁ, Veronika. \textit{Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/3zwvck/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva