Bc. Erika Rajchová

Bachelor's thesis

Sirupy - tekuté slazení

Syrups - liquid sweetening
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Sirupy – tekuté slazení se zabývá tekutými sladidly, a to především přírodními sirupy. V úvodu je zmíněna historie používání tekutých sladidel. Práce uvádí základní definici sirupů a sladidel, jejich rozdělení a popsána je zde i legislativa. Část práce se podrobněji věnuje jednotlivým druhům sirupů a jejich složení. Dále se v textu pojednává o využití těchto sladidel v domácnostech …more
Abstract:
This bachelor thesis called Syrups - liquid sweetening deals with the use of liquid sweeteners, especially natural syrups. The introduction mentions the history of the use of liquid sweeteners. Individual chapters contain basic definitions of syrups and sweeteners, their distribution and legislation is also described here. The next section is devoted to each species of syrups and their composition …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2020
  • Supervisor: Mgr. Kamila Jančeková, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Veronika Suchodolová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masaryk University

Faculty of Medicine

Bachelor programme / field:
Dietitian / Dietitian