Bc. Erika Rajchová
Bakalářská práce
Sirupy - tekuté slazení
Syrups - liquid sweetening
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Sirupy – tekuté slazení se zabývá tekutými sladidly, a to především přírodními sirupy. V úvodu je zmíněna historie používání tekutých sladidel. Práce uvádí základní definici sirupů a sladidel, jejich rozdělení a popsána je zde i legislativa. Část práce se podrobněji věnuje jednotlivým druhům sirupů a jejich složení. Dále se v textu pojednává o využití těchto sladidel v domácnostech …víceAbstract:
This bachelor thesis called Syrups - liquid sweetening deals with the use of liquid sweeteners, especially natural syrups. The introduction mentions the history of the use of liquid sweeteners. Individual chapters contain basic definitions of syrups and sweeteners, their distribution and legislation is also described here. The next section is devoted to each species of syrups and their composition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mzdn9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2020
- Vedoucí: Mgr. Kamila Jančeková, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Veronika Suchodolová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
The history of skateboarding and the production of skateboards in connection with the processing of veneer in the USA
Martin SÝKORA -
Alternativní sladidla ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Zavedení výrobku na trh - sirupy Essence
Blanka Martinů -
Technologie výroby ovocných a bylinných sirupů
Michaela Výletová -
Mikrobiologická stabilita ovocných sirupů
Filip Bucko -
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Veronika Červinková