Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku – Simona KŮROVÁ
Simona KŮROVÁ
Bakalářská práce
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku
Milk and milk products in school-age children
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o mléku a mléčných výrobků jako součást výživy dětí mladšího školního věku. Práce se věnuje popisu a charakteristice mléčné stravy a výživy dětí. Součástí práce je i výzkumné šetření, které hodnotí pohled rodičů na mléčné produkty, jako součást výživy jejich dětí. Výsledky šetření vyhodnocují celkovou konzumaci produktů a jejich nejfrekventovanější zástupce.Abstract:
The bachelor thesis discusses milk and dairy products as part of the nutrition of younger school-age children. The thesis is devoted to the description and characteristics of the dairy diet and nutrition of children. The thesis also includes a research survey that assesses parents' views on dairy products as part of their children's diet. The results of the survey evaluate the overall consumption of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KŮROVÁ, Simona. Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Tělesná výchova se zaměřením na vzdělávání (minor)
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita života a tělesné složení rekreačně sportujících žen středního a staršího věku
Eva ŠTEFLÍKOVÁ -
Kvalita života a tělesné složení u dětí staršího školního věku v Děčíně a okolí
Ondřej RŮŽIČKA -
Vliv vybraných nutričních faktorů na metabolismus a kvalitu a složení mléka dojnic
Jan Mikyska -
Spektrální kvalita a ozářenost jako faktory ovlivňující složení, obsah a aktivitu vybraných nízkomolekulárních antioxidantů v listech ječmene jarního.
Radomír PECH -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Porovnání produkčních a reprodukčních ukazatelů v konvenčním a ekologickém chovu dojnic v rámci jednoho podniku
Jiří Smažil -
Studium změn chemického složení a kvality kravského mleziva v závislosti na čase, věku plemenice a způsobu výživy v době stání na sucho
Martina Fröhdeová -
Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě dětí předškolního věku
Barbora Zárubová