B.Sc. Diego Antonio Claramount Ruiz

Diplomová práce

Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat

Abstract:
Meat is one of the most valuable livestock products, for many people serves as their first source of animal protein. Rising demand for meat in developing countries combined with poor access to synthetic antioxidants necessary for proper food preservation along with their potential side-effects highlights the importance of feasible alternatives for rural populations. Among the most critical components …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 40ct9g 40ct9g/2
21. 4. 2016
Složky
Soubory
Mach, J.
21. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.