Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat – B.Sc. Diego Antonio Claramount Ruiz
B.Sc. Diego Antonio Claramount Ruiz
Diplomová práce
Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat
Abstract:
Meat is one of the most valuable livestock products, for many people serves as their first source of animal protein. Rising demand for meat in developing countries combined with poor access to synthetic antioxidants necessary for proper food preservation along with their potential side-effects highlights the importance of feasible alternatives for rural populations. Among the most critical components …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CLARAMOUNT RUIZ, Diego Antonio. \textit{Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/40ct9g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
Elaine Anit -
Chemical analysis of oregano (Origanum vulgare) essential oil
Nela Kotrčová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
Sabina Kuncová
Název
Vložil
Vloženo
Práva