Lucie BUBOVÁ
Bachelor's thesis
Winiarstwo w Polsce
Viniculture in Poland
Abstract:
The aim of the (bachelor?) work is to introduce the current situation of the Polish wineries. The introduction is devoted to history of a winery in the world and in Poland. Wine-growing and wine-making information follow, including a description of certain wine diseases that can attack the wine. The third chapter is intended to distribution and classification of wines. Wines can be divided in many …moreAbstract:
Cílem práce je přiblížit současnou situaci polského vinařství. Úvod práce se věnuje historii a vzniku vinařství ve světě i v Polsku. Následují informace o pěstování vína a výrobě vína včetně popisu určitých chorob, které můžou víno napadat. Třetí kapitola je určena rozdělení a klasifikaci vín. Vína můžeme dělit z mnoha pohledů. V této kapitole si představíme nejzákladnější členění včetně nejpopulárnějších …more
Language used: Portuguese
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2014
Accessible from:: 12. 6. 2014
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Jiří Muryc, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BUBOVÁ, Lucie. Winiarstwo w Polsce. Ostrava, 2014. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.6.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 6. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Polish for Business
Theses on a related topic
-
Réva vinná a víno
Vlasta Janíčková -
Výroba sycených vinných nápojů
Adam Blaha -
Zpracování odpadů vznikajích při výrobě vína a částí rostlin révy vinné
Helena Pavlisová -
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
Tomáš JUŘÍK -
Možnosti technologických postupů při výrobě vína a jejich optimalizace.
Lucie Kostihová