Ochrana spotřebitele, jeho psychologie a spokojenost se službami v daném podniku – Ivana Mozdřeňová
Ivana Mozdřeňová
Bakalářská práce
Ochrana spotřebitele, jeho psychologie a spokojenost se službami v daném podniku
Consumer Protection, his Psychology and Satisfaction with Services in Enterprise
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je především analýza ochrany spotřebitele a jejího uplatňování a dodržování zákonných předpisů, nařízení a vyhlášek v praxi. Taktéž je v práci pojednáno o právech podnikatelů, protože na ty se ve společnosti často zapomíná.V kapitolách je postupně popsán a rozebrán Systém kritických bodů (HACCP) konkrétní organizace, po kterém následuje průzkum znalosti systému mezi samotnými …víceAbstract:
Goal of this thesis is mainly an analysis of customer´s protection, it´s administration and keeping lawful rules, acts and notices in practice. In this thesis there is handled about laws of entrepreneurs because of forgeting them frequently in society. In sections there are proceedly described and decompositioned Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) in concrete enterprise which is followed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2009
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/73542
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Renata Burdiláková
- Oponent: Emil Huml
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOZDŘEŇOVÁ, Ivana. \textit{Ochrana spotřebitele, jeho psychologie a spokojenost se službami v daném podniku}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/42ima5/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Information asymmetry, moral hazard and agency problem - Theoretical overview and practical implications
Nurzada Mussaliyeva -
Analysis of Moral Hazard during Financial Crisis and Present Time
Martin Krejčí -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ