Vliv stravování na kognitivní funkce manažera – Dagmar Zeleňáková
Dagmar Zeleňáková
Bakalářská práce
Vliv stravování na kognitivní funkce manažera
The effect of diet on the manager's cognitive functions
Anotace:
Tato práce se věnuje stravě a jejímu ovlivnění na výkon našeho mozku. Cílem je zjistit, zda vyvážená a pravidelná strava ovlivní fungování našeho mozku. (Minimálně) 30 účastníkům se po konzultaci s nimi a nutričním terapeutem vytvoří jídelníček, který budou dodržovat po určitou dobu, aby to na jejich funkci mozku mělo vliv. Všem účastníkům bude poté vyhodnocen stroopův test před a po dodržování jídelníčku …víceAbstract:
This bachelor thesis is about diet and its influence on the performance of our brain. The goal is to find out if a balanced and regular diet affects the functioning of our brain. (Minimum) 30 participants will be given a meal plan and consultation with them and a nutritional therapist to follow over a period of time to have an effect on their brain function. All participants will then be assessed on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Romana Žihlavníková
- Oponent: Tereza Šmejkalová, Mgr.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTONNEWTON University Group
Vysoká škola NEWTONBakalářský studijní program:
Ekonomika a management