Ing. Ing. Lucie Nováková

Bachelor's thesis

Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků

Effect of composition on sensory quality of selected thermally processed meat products
Anotácia:
Teoretická část této bakalářské práce se zabývá charakterizováním dvou zástupců tepelně opracovaných masných výrobků špekáčků a gothajských salámů, jejich složením, technologií výroby a historií a současností legislativních opatření spojených s jejich výrobou. Podstatnou částí je také úvod do oboru senzorické analýzy a přiblížení metod, pomocí kterých je stanovována senzorická kvalita špekáčků a gothajských …viac
Abstract:
The theoretical part of this thesis deals with the characterization of two representatives of the heat-treated meat products a traditional czech sausages called špekáčky and Gotha salamis, their composition, manufacturing technology, history and present legislative directives related to manufacture. A substantial part is the introduction to the field of sensory analysis methods and approach, which …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 42x17v 42x17v/2
11. 4. 2016
Složky
Soubory
Mach, J.
11. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.