Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Bc. Klára Svítková
Bc. Klára Svítková
Master's thesis
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotácia:
Cílem této diplomové práce je identifikace objektivních a subjektivních atributů kvality potravin a následné zjištění významnosti kvalitativních parametrů při kupním rozhodování spotřebitele u konkrétní produktové kategorie, kterou je v této práci maso, konkrétně drůbeží, vepřové a hovězí. V rámci dotazníkového šetření a rozhovorů bylo zjištěno, že nejzásadnějšími faktory při posuzování kvality masa …viacAbstract:
The aim of this thesis is to identify objective and subjective attributes of food quality and then to determine the importance of quality parameters in consumer purchasing decision for a specific product category, which in this thesis is meat, specifically poultry, pork and beef. Through questionnaire survey and interviews, it was found that freshness, appearance, colour and flavour are the most important …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2024
- Vedúci: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Novotný, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Komparace objektivní a subjektivní pozice osy astigmatismu
Veronika Švarcová -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ
Názov
Vložil
Vložené
Práva