Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils – Elaine Anit
Elaine Anit
Master's thesis
Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils
Abstract:
Practical applications of essential oils in food processing and preservation are being investigated by the food industry. Recent interest has been generated in essential oils due to their broad array of significant biological effects on food and human health. The bioactive components found in essential oils are that contributes to their therapeutic and antibacterial properties. Bioactive compounds …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
- Vedúci: doc. Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
- Oponent: Pavlína Kyjaková, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ANIT, Elaine. \textit{Analysis of volatile compounds in a value-added jerky by incorporating Ajwain and Thyme essential oils}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/46zas4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme:
Agri-food Systems and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
Oyinkansola Folarin -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Andrea Hercová
Názov
Vložil
Vložené
Práva