ŠKRLOVÁ, Magdalena. \textit{Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/477oa0/.
ŠKRLOVÁ, Magdalena. <i>Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR</i>. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/477oa0/.
ŠKRLOVÁ, Magdalena. Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/477oa0/.
@misc{Skrlova2020thesis,
AUTHOR = "Škrlová, Magdalena",
TITLE = "Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR [online]",
YEAR = "2020 [cit. 2024-11-09]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/477oa0/",
}
@misc{Skrlova2020thesis,
AUTHOR = {Škrlová, Magdalena},
TITLE = {Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR},
YEAR = {2020},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/477oa0/},
URL_DATE = {2024-11-09},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Škrlová
| jméno = Magdalena
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vliv podmínek uchovávání DNA na výsledky qPCR
| url = https://theses.cz/id/477oa0/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2020
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-09
| poznámka =
| jazyk =
}}