Bc. Marie Zachová

Diplomová práce

Biopotraviny

Organic food
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce bylo zjistit, v jakém množství se nakupují biopotraviny a do jaké míry jsou obeznámeni se spotřebou a využíváním biopotravin žáci, zaměstnanci, učitelé školy ve které pracuji, tak i veřejnost v regionu Kroměříž. Zajímalo mne, zda spotřebitelé vůbec vědí, co biopotraviny jsou, a zda dovedou vysvětlit rozdíl mezi biopotravinou a funkční potravinou. V práci definuji základní …více
Abstract:
The purpose of this dissertation is to find out, how much people buy organic food, and to what extend are pupils, staff, teachers at the school I work and public, informed about consumption and using of organic food in the region of Kroměříž. I have been interested in, if the consumers know, what organic food is and if they are able to explain the difference between organic and functional food. In …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 5. 2012
  • Vedoucí: doc. Ing. Jiří Strach, CSc.
  • Oponent: Mgr. Tomáš Miléř, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby