Význam mikroorganismů v bachoru přežvýkavců – Andrea Roztočilová
Andrea Roztočilová
Bakalářská práce
Význam mikroorganismů v bachoru přežvýkavců
The Importance of microorganisms in the rumen of ruminants
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá významem mikroorganismů v bachoru přežvýkavců. Práce obsahuje teoretickou i praktickou část. V teoretické části je popsána anatomie trávicího traktu přežvýkavců, činnost bachoru, zastoupení jednotlivých mikroorganismů v něm a hlavní část je věnována jejich významu a působení. V závěru teoretické části se pojednává o významu zkrmování kvasinek, jejich vlivu na zdraví jedince …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the importance of the microorganisms in the rumen. Work includes both theoretical and practical parts. The theoretical part describes the anatomy of the digestive tract of ruminants, rumen activity and microorganisms occurring in the rumen and the main part is devoted to their importance and impact. At the end of the theoretical part discusses the importance of feeding …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Mgr. Eva Mrkvicová, Ph.D.
- Oponent: Michal Richter, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva