Řešení problematiky upotřebených jedlých olejů a tuků v malých obcích – Bc. Veronika Šalandová
Bc. Veronika Šalandová
Diplomová práce
Řešení problematiky upotřebených jedlých olejů a tuků v malých obcích
Solutions for utilizing waste cooking oils and fats in small municipalities
Anotace:
Cílem diplomové práce "Řešení problematiky upotřebených jedlých olejů a tuků v malých obcích" je identifikovat efektivní způsoby, jak malé obce zabezpečují oddělený sběr odpadních jedlých olejů a tuků, včetně zhodnocení přínosů a nákladů zavedení těchto opatření ze strany obce. V úvodní teoretické části jsou uvedeny dosavadní poznatky a základní pojmy. Hlavní část práce je tvořena případovou studií …víceAbstract:
The goal of the dissertation thesis "Solutions for utilizing waste cooking oils and fats in small municipalities" is to identify effective ways for small municipalities to ensure separate collection of waste cooking oils and fats, including evaluation of benefits and costs of implementing these measures by the municipality. Introductory theoretical part presents existing knowledge and basic concepts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2022
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/j5bu9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Michal Struk, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zdeněk Šilhan, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaMagisterský studijní program / obor:
Regionální rozvoj / Projektový management
Práce na příbuzné téma
-
RUSSIAN AGRICULTURAL TRADE PERFOMANCE AND ITS COMPARATIVE ADVANTAGE DEVELOPMENT
Elza Kondakchian -
Právní a ekonomické aspekty nakládání s odpady z jedlých olejů a tuků ve statutárním městě Zlín
Veronika Maňáková -
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
Hana Pírová -
Význam a využití olejů/tuků v potravinářských a chemických\nl{} procesech
Pavlína Musilová -
Vlastnosti a analýza rostlinných tuků a olejů
Anna Svobodová -
Spotřebitelské preference na trhu s oleji a tuky ve vybraném kraji
Anna Kahounová -
Nutriční hodnota ovesného oleje a jeho stabilita vůči oxidaci
Šárka Jonášová -
Složení vybraných tuků a olejů a jejich senzorické a výživové hodnocení
Šarlota Smutná