Tereza Hujerová

Bachelor's thesis

Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu

Supply and quality of gastronomic service in a big hotel
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat gastronomickou nabídku a kvalitu poskytovaných služeb v hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Vedlejším cílem je navrhnout zlepšení, která by vedla k vyšší úrovni poskytovaných služeb. V práci je použito dotazníkové šetření hotelu a forma Mystery shopping. Práce je zpracována do tří částí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy, které se týkají hotelu …more
Abstract:
The main objective of this thesis is description of gastronomic offer and quality of services supplied in Clarion Congress Hotel Prague. The secondary objective is to suggest improvements that would lead to higher level of offered services. The methods used in this thesis are questionnaire survey and Mystery shopping. The thesis is divided into three parts. The first part contains explanations of basic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Pavla Burešová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management