Bc. Viktória Škrdlová

Bakalářská práce

Bio víno na Slovensku

Bio Wine in Slovakia
Abstract:
The main objective of this bachelor dissertation is a comparison of chosen samples of bio wine and conventional wine. Methods chosen to fulfill the aims of this thesis are experiment and senzory assessment. First part of this thesis is theoretical and describes a definition of bio wine, ecological vineyards, viticulture, principles of ecological agriculture. Theoretical part draw on sources of slovak …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie vzoriek vybraných bio vín a konvenčných vín. Vybrané metódy použité na splnenie daných cieľov sú experiment a senzorické hodnotenie. Prvá, teoretická časť bakalárskej práce sa zaoberá teoretickými východiskami a priblížením pojmov bio víno, ekologické vinohradníctvo, princípy ekologického vinohradníctva a perspektívou bio vína. Teoretická časť je čerpaná z dostupných …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma